Website verbeteren? De Analyse.

Uw website levert u onvoldoende op.

Waarom staat uw website nog niet hoog in Google? Waarom nemen de websitebezoekers geen contact op? Kopen uw online klanten uw producten niet? Laten we kijken hoe u uw website kunt verbeteren.

Wel de bezoekers, niet de online omzet?

Hoge bezoekersaantallen in de rapportages van uw website zeggen niet zo veel. Wat als het gros van uw bezoekers binnen een paar seconden uw website afsluit en verder zoekt op het internet? Afhakende bezoekers op uw website wilt u natuurlijk voorkomen en daarom is een goede analyse van uw website een belangrijke stap richting meer online omzet.

Leveren uw websitebezoekers u onvoldoende op?
Haken klanten af als ze uw website bezoeken?

Waarom haken uw klanten af?

Het kruisje rechtsboven in de webbrowser wordt steeds sneller gebruikt. Ga maar eens na bij uzelf, als u niet snel vindt wat u zoekt, blijft u dan zoeken? Vaak mist een website een duidelijke stap naar een volgende actie. De bezoeker staat met lege handen en de volgende klik is het wegklikken van uw website. Een gemiste kans op online omzet of een nieuwe lead.

Hoe we uw website helpen verbeteren?

  • Goede gebruikerservaringen op alle apparaten (mobiel, tablet, laptop).
  • Heldere, begrijpelijke teksten.
  • Duidelijke uitleg van uw producten of diensten.
  • Goed zichtbare knoppen, duidelijke menu’s.
  • Snelle laadtijden van uw website.
  • Graag kijken we naar specifieke verbeterpunten voor uw website.
Website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en andere devices.

Na de analyse van uw website.

Nadat we uw website grondig hebben onderzocht, stellen we een stapsgewijs verbeterplan op. De verbetering van uw website plannen we in fases, waarbij we na de implementatie van de verbeteringen blijven testen op het gewenste resultaat. Deze werkwijze is onderdeel van onze cyclus van voortdurende verbetering.