Een betere website

Een nieuwe website of uw website updaten?

Ons uitgangspunt is dat uw website voor ú werkt, maar vooral voor uw klanten. Een nieuwe website wordt door ons altijd opgeleverd met de nieuwste technieken, de meest recente code en de nieuwste inzichten als het gaat om Google positioneren (SEO). Het is in veel gevallen ook voldoende om te kijken hoe we een bestaande site kunnen verbeteren. Het verbeteren in plaats van vernieuwen kan u tijd en kosten besparen. We kijken graag met u naar de beste oplossing voor u.

Hoog scoren in Google met uw website.

Om hoog te scoren in Google is het van groot belang dat uw website voor alle gebruikers goed toegankelijk is, dus voor gebruikers met een mobiele telefoon én voor tablet gebruikers en voor gebruikers van een laptop of desktopcomputer. Dat betekent dat uw website zich moet kunnen aanpassen aan ieder formaat en er toch goed leesbaar en duidelijk uit moet zien. Omdat meer dan de helft van de bezoekers uw website met een mobiele telefoon bezoekt, kijken zoekmachines vooral naar hoe goed deze eruit ziet op een mobieltje.

Hoog scoren in Google begint met een goede website voor mobiele telefoons.
Goede en actuele content zijn belangrijk om interessant en relevant te blijven.

Een duidelijk en actueel verhaal

Wat wilt u over uw bedrijf, uw product of dienst vertellen? Zijn er regelmatig ontwikkelingen over uw bedrijf te melden? Goede geschreven actuele teksten zijn van groot belang voor een goede website. Dit kan veel tijd vergen, dus waarom zou u het schrijven van teksten niet uitbesteden? Wij kunnen u helpen met goede teksten en uitstekend beeldmateriaal.

Zet bezoekers aan tot actie.

Eigenlijk moet er een uitroepteken achter de bovenstaande titel. U wilt dat uw bezoekers reageren op wat uw bedrijf te bieden heeft. Als de bezoeker niet weet wat hij kan doen om uw product te kopen, uw bedrijf in te schakelen of om een offerte aan te vragen, dan loopt u grote kans uw bezoeker te verliezen. Jammer van uw hoge Google positie, jammer van uw advertentiebudget. Wij helpen u met duidelijke knoppen en makkelijke formulieren voor uw bezoekers.