Web bureau JNIS

Online marketing bureau en web bureau.

Gevestigd in Leek, Groningen leveren wij internetoplossingen voor kleinere ondernemers en bedrijven. Met de focus op online marketing en met onze commerciële benadering zorgen we dat u maatwerk geleverd krijgt. Als online marketing bureau / web bureau richten wij ons op kleine- en middelgrote bedrijven die hun online marketing willen outsourcen.

Visie.

Heldere taal.

Wij houden van heldere taal. We proberen vaktermen in onze communicatie zoveel mogelijk te vermijden, want we willen graag begrijpelijk en duidelijk zijn voor onze klanten.

Realistische verwachtingen.

We beloven wat we waar kunnen maken. Er is écht veel mogelijk en wij helpen u daar graag mee, maar met ieder denkbaar zoekwoord op de bovenste positie staan in Google is voor niemand haalbaar. Daarom zijn wij duidelijk naar onze klanten over wat wel mogelijk is en hoe die doelen haalbaar zijn.

Werkwijze.

Web bureau JNIS helpt met verschillende diensten uw bedrijf beter te presteren online. Als uw bedrijf online groeit, dan groeien wij graag met u mee. We helpen uw bedrijf aan hogere posities in Google (SEO), we helpen met online adverteren (SEO), de website van uw bedrijf verbeteren, content beheer, platform beheer en we kunnen helpen met e-mail marketing. Om ook voor uw bedrijf groei te realiseren, starten we een cyclus van voortdurende verbetering. In een continu proces passen we aan wat beter kan en analyseren wij waar meer winst valt te behalen.

Team.

Als online web bureau zijn wij flexibel en pragmatisch. We werken daarom met een flexibele schil van experts, waarbij we voor iedere taak de juiste expert uit ons netwerk inzetten. Juist doordat wij een klein en flexibel bureau zijn, betekent dit dat wij meer persoonlijke aandacht aan onze klanten bieden. Bij grote online marketing bureaus komen de kleinere opdrachten bij stagairs en juniors terecht. Bij ons worden ook de kleinere opdrachtgevers door gekwalificeerde experts bediend.