Voortdurende verbeteringen

Kritisch blijven.

U heeft een beter werkende website, want er komen meer bezoekers op uw website. Die groei in gerichte bezoeker leveren u meer online omzet op. Verbeteringen aan uw website zorgen voor goede resultaten. Een cyclus van voortdurende verbeteringen zorgt voor blijvende groei. Wij blijven daarom altijd op zoek naar de volgende stap voor verbetering. Wat kan nog meer waarde bieden of welk aspect kan nog efficiënter? Waardevolle websites zijn websites die voortdurend een betere beleving aan bezoekers bieden. Uw concurrenten zullen niet stilzitten en misschien wel uw voorbeeld volgen. Wij geloven daarom in onze cyclus van voortdurende verbeteringen.

Het testen.

Voorgestelde verbeteringen hebben we voor uw website doorgevoerd. De volgende stap is het testen. Werken de verbeteringen technisch zoals vooraf verwacht? Reageren de bezoekers op de vooraf ingeschatte manier? We kunnen de oude situatie met de nieuwe situatie vergelijken door bijvoorbeeld A/B-testen. Een deel van de bezoekers ziet situatie A en een deel ziet situatie B. We meten wat het beste werkt en de beste oplossing voeren we door.

De resultaten.

Concrete meetbare resultaten zullen aantonen wat het effect is van de verbeteringen aan uw website. Daarom rapporteren we maandelijks de resultaten. Dit geeft inzicht in de behaalde doelen en helpt bij het bepalen van de volgende stappen.

Website testresultaten
de volgende stap in de ontwikkeling

De volgende stap.

We hebben een koers bepaald, we hebben een analyse gedaan en er zijn verbeteringen doorgevoerd. We hebben de effecten getest en gerapporteerd. De resultaten van het verbeteren van uw website zijn zichtbaar en daarom is het nu tijd voor een volgende stap. Samen zorgen we ervoor dat u de competitie voor blijft. Dit doen we door een nieuwe cyclus van verbetering te starten. Waar leggen we nu de focus op? Gaan we de website verder verbeteren? Kijken we naar online marketing (SEA), en e-mailcampagnes? Of gaan we nieuwe content toevoegen en meer links naar uw site regelen?