Hoger in Google

Waarom andere websites hoger in Google staan dan uw website?

Het is een begrijpelijke vraag, want wat maakt de website van uw concurrent beter vindbaar op Google dan uw website? De website die het hoogst in de zoekresultaten staat ontvangt de meeste kliks, dus waarom loopt u die bezoekers mis?

  • 75% van de kliks gaat naar de top 3 van de zoekresultaten.
  • 32% van de kliks gaat naar de bovenste positie in Google.
  • 1 positie stijging in Google levert circa 30% meer kliks op.
Uw website bovenin de Google resultaten?

Tijd voor actie.

Google beoordeelt de waarde van een website op veel verschillende punten. Was het vroeger nog voldoende om ‘gewoon’ veel linkjes naar uw website te verzamelen, tegenwoordig is het algoritme van de zoekmachine veel slimmer en moet je écht de beste zijn om bovenaan te komen. Als uw website van grotere waarde is voor bezoekers, dan is uw website ook interessant voor Google om hoog in de zoekresultaten te tonen. Zorg dus voor een goed werkende website met relevante inhoud die actueel is en actueel blijft.

Zorg dat uw website hoger in Google scoort.

Hoe wij u helpen.

Om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in de zoekresultaten zijn er drie belangrijke kernpunten: Tijd, discipline en kennis. Wij ondersteunen uw bedrijf graag met het regelmatig up to date houden van uw website en te zorgen voor nieuwe links naar uw website. Zo blijft uw website actueel en relevant voor bezoekers én voor Google. We spreken met u een abonnement af voor een vast aantal uren per maand. Deze uren besteden wij aan het ‘beter scoren in Google’*, we leveren u inzicht over het bezoekersverkeer van de afgelopen maand.

Wij helpen u met beter scoren in de zoekresultaten.

*We hebben het voortdurend over Google, maar we werken natuurlijk net zo hard aan betere posities in Bing, Yandex, Yahoo, Aol en andere internetzoekmachines. We hebben het gemakshalve over Google als we zoekmachines bedoelen. Dit komt omdat Google ruim 90% van alle zoekopdrachten op het internet verwerkt.